Akevitt blank

OSLO MULE

4 cl Akevitt Blank
Lime
Ingefærøl

Klassikeren Moscow Mule i en krydret og aromatisk utgave med akevitt fra Oslo. Veldig forfriskende – passer godt som velkomstdrink.

Fyll et High-ball glass med is, hell i akevitten, skiv en båt med lime i glasset og topp opp med ingefærøl. Rør rundt og pynt med lime.

NORDIC NEGRONI

2 cl Akevitt Blank
2 cl bitter/Campari
2 cl rød vermut
 

Den italienske ginklassikeren i en nordisk versjon. Bartenderes favorittdrink er aldri helt feil, men passer spesielt godt som aperitiff. 

Rør sammen med is. Server i et rocksglass fylt med is og pynt med sitronskall eller en skive appelsin.

SØRSIDEN

5 cl Akevitt Blank
2 cl lime juice
2 cl sukkersirup (like deler sukker og vann)
5-6 mynteblader
 

Fra speakeasyene i Al Capons Southside Chicago til den norske solveggen. Her får man masse herbal friskhet å leske seg på.

Putt mynteblader og resten av ingrediensene i en shaker med is. Rist hard og dobbeltsil.