våre produkter
vår lidenskap

 

OHD Gin

Vi har lenge ønsket å lage en gin som favner bredere. Med OHD Gin har vi lagd en sitrusdrevet gin som kombinerer tradisjon med en moderne vri.

VIDDA.png
 

Vidda

Ideen til Vidda kom etter en lang tur på fjellet. Mens vi satt i hytteveggen omgitt av einebærbusker med en gin tonic i hånden. Vi satt og snakket om alle plantene vi hadde luktet og smakt på mens vi hadde gått igjennom feilheimen.

-Er det mulig å lage en London dry gin med bare vekster som vokser vilt på vidda, utbryter en av oss. Svaret ble Vidda Tørr gin.

fjæra.jpg
 

Fjæra rosé gin

Fjæra rosè gin er vår tolkning av pink gin. Da ønsket vi ikke kunstig farge og smak eller masse tilsatt sukker. Fargen i Fjæra kommer helt naturlig fra at den er lagret på rødvinsfat fra Bordeaux. Fruktigheten kommer både fra fatlagringen og at ginen har fått trekke litt sammen med bringebær. Gin’en er ikke tilsatt sukker.

Til sammen har dette gjort Fjæra til en fruktig og tørr gin. Vi liker å drikke Fjæra rosè gin når vi har lyst på noe forfriskende.

 
MARKA.png
 

Marka bitter

Marka bitter var vårt første produkt og det fanger perfekt sjelen til Oslo Håndverksdestilleri. Dette er et produkt som bygger på den gamle tradisjoner og smaker av stedet den kommer fra.

Vi bygger på de gamle tradisjonene for å smaksette både dram og øl med pors, som er hovedingrediensen i Marka bitter. Vi ønsket å fange lukten og smake av skogen når den er i full blomst på sommeren. Marka bitter er fatlagret og søtet med norsk honning.  

 
NORWEGIAN_WOOD_70CL.png
 

Norwegian wood birch vodka

Nordmenn har et spesielt forhold til bjørk. Skogen er fylt med det. Til 17. mai pynter vi med bjørk og om vinteren fyrer vi med bjørkeved. Det er bokstavelig talt det landet vårt er bygd av

Inspirert av dette ville vi lage en vodka smaksatt av den norske skogen. Norwegian Wood/Mood er så ren som norsk natur og like full av karakter som dens folk.

AKEVITT_BLANK.png
 

BLANK AKEVITT

Når vi utviklet Akevitt Blank så hadde vi den ambisiøse målsettingen å lage den perfekte ulagrete aquaviten. 

Med sine komplekse og milde smaker av norske enger med urter og blomster, kan man med hell drikke Blank som den er. Bruken av einebær gjør også aquaviten meget godt egnet i drinker og cocktails. Prøv den veldig gjerne i din favoritt gin drink. Akevitt Blank passer meget godt til tradisjonelle retter som sjømat, rakefisk og lutefisk. Men vi anbefale også å prøve den til sushi og andre asiatiske retter.

 
OHD_AKEVITT.png
 

OHD AKEVITT

Vår fatlagrete akevitt er en moderne akevitt laget med gamle tradisjoner.

Vi har brukt tradisjonelle medisinske planter sammen med karve fra Inderøy for å lage en mild og kompleks akevitt. Engblomstene og de ville mynteplantene går ypperlig sammen med bourbon fatene den har fått ligge på i minst 1,5 år.

 

MANNSKORET.png

 Spesialutgaver

Vi kommer hele tiden ut med nye produkter og de fleste av disse er i et begrenset opplag. Alle er de resultater av kreative og nyskapende ideer som vi har funnet så gode at vi synes verden bør få gleden av å prøve dem. Mange av dem er også resultater av samarbeid med andre dyktige folk og produsenter.


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her:
https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse.