
åpne Arrangementer
Åpne kvelder i baren
Vi åpner baren på destilleriet omtrent en gang i måneden
Det vil bli servert førsteklasses drinker laget av vår Norgesmester i bartending fra 2023, sammen med enkel og god mat
Se datoer vi er åpne i kalenderen under, du kan også sikre deg plass ved å booke bord gjennom samme kalender
Mer informasjon om disse kveldene vil bli lagt ut på vår facebookside
Omvisning og smaking
Ønsker du et dypdykk i hvordan vi produserer gin, akevitt, bitter og vodka, samt hva som gir dem deres unike smaker, så er dette for deg.
Dørene åpner kl. 17:30
Omvisningen starter kl. 18:00
Varighet: 1,5-2 timer
For å sikre deg plass, kan du enkelt booke via kalenderen under. Her kan du også legge inn eventuelle gavekort-koder fra YouWish eller direkte fra oss. Har du ikke gavekort, betaler du ved oppmøte.
For spørsmål om booking og kjøp av gavekort, vennligst kontakt oss på booking@oslohd.no.
Restaurant Pop-Ups
I ny og ne inviterer vi til en eksklusiv restaurant pop-up i samarbeid med SEFI – bestående av Michelin kokker Sara Ekman og Paul Bak. Sammen med vår destillatør og norgesmester i bartending setter de sammen en unik meny der hver rett matches med en cocktails, nøye komponert for å fremheve både mat og drikke.
Det blir satt opp set-menyer, med 4 x 3 retters serving.
Pris for full meny er 950,-
Full drikkemeny: 595
Det vil også være mulig å kjøpe enkelte retter og cocktails.
Praktisk informasjon
Baren åpner kl. 17:00
Serveringen starter kl. 18:00
Kun reserverte seter – ingen drop-in
Følg også med på vår facebookside for oppdatering rundt disse eventene