åpne Arrangementer


Åpne kvelder i baren

Vi åpner baren på destilleriet omtrent en gang i måneden

Det vil bli servert førsteklasses drinker laget av vår Norgesmester i bartending fra 2023, sammen med enkel og god mat

Se datoer vi er åpne i kalenderen under, du kan også sikre deg plass ved å booke bord gjennom samme kalender

Mer informasjon om disse kveldene vil bli lagt ut på vår facebookside

Omvisning og smaking

Ønsker du et dypdykk i hvordan vi produserer gin, akevitt, bitter og vodka, samt hva som gir dem deres unike smaker, så er dette for deg.

  • Dørene åpner kl. 17:30

  • Omvisningen starter kl. 18:00

  • Varighet: 1,5-2 timer

For å sikre deg plass, kan du enkelt booke via kalenderen under. Her kan du også legge inn eventuelle gavekort-koder fra YouWish eller direkte fra oss. Har du ikke gavekort, betaler du ved oppmøte.

For spørsmål om booking og kjøp av gavekort, vennligst kontakt oss på booking@oslohd.no.

Restaurant Pop-Ups

I ny og ne inviterer vi til en eksklusiv restaurant pop-up i samarbeid med SEFI – bestående av Michelin kokker Sara Ekman og Paul Bak. Sammen med vår destillatør og norgesmester i bartending setter de sammen en unik meny der hver rett matches med en cocktails, nøye komponert for å fremheve både mat og drikke.

Det blir satt opp set-menyer, med 4 x 3 retters serving.

Pris for full meny er 950,-

Full drikkemeny: 595

Det vil også være mulig å kjøpe enkelte retter og cocktails.

Praktisk informasjon

  • Baren åpner kl. 17:00

  • Serveringen starter kl. 18:00

  • Kun reserverte seter – ingen drop-in

    Følg også med på vår facebookside for oppdatering rundt disse eventene